RÓLUNK

 

CSIZMADIA BARBARA

KOZMETIKUS, ANTI-AGING SZAKEMBER 

!QMS HATÓANYAGSPECIALISTA 

SZEMÖLDÖK STYLIST 

SKINTHERAPY KOZMETIKAI STÚDIÓ TULAJDONOSA - ÉS VEZETŐ KOZMETIKUSA

Csizmadia Barbara vagyok, kozmetikus, anti-aging szakember, !QMS hatóanyag specialista, szemöldök stylist.

Általános iskolás korom óta a biológiára specializálódtam, fakultatív tantárgyként biológiából érettségiztem. Ezután a Budapesti Gazdasági Főiskola egészségturizmusi szakirányán végeztem szakmenedzserként majd a Semmelweis Egyetem hallgatójaként mélyítettem a biológiával kapcsolatos érdeklődésemet.

Kozmetikusi tanulmányaimat Magyarország első számú és legnagyobb magániskolájában, a Corvin köz oktatási- és vizsgaközpontban végeztem jeles minősítéssel. Folyamatos továbbképzések, szakmai konferenciák által igyekszem vendégeimnek mindig a legkorszerűbb kezeléseket biztosítani.

Fő irányvonalam a bőrfiatalítás, saját partner szalonom mellett a háromszoros világdíj nyertes, szépség Oscar-díjas !QMS Medicosmetics referenciaszalonjának is évekig tagja voltam, ahol kozmetikus- és hatóanyag specialistaként bővítettem meglévő tudásomat.

A kozmetikai számomra egy szenvedély, orvos-kozmetikai vonala a kezdetektől fogva magával ragadott. Az első perctől tudtam, ezt az érzést vendégeimnek is szeretném átadni. Kiváló minőségű és orvosi tisztaságú német- és amerikai kozmetikumokkal dolgozom, melyek hatóanyagai nemcsak a bőrfiatalításban játszanak fontos szerepet, hanem a legérzékenyebb-, legproblémásabb bőrök helyreállítói, megmentői is.

Sminktetováló alapjaimat - szemöldök tetoválás rejtelmeit - a világszerte is elismert sminktetováló művész, Méhn Tünde kiemelkedő PMU Art nemzetközi iskolájában szereztem meg, ahol egy nagyon alapos képzésen vehettem részt, egészen a kozmetika alapjaitól kezdve, a szemöldök tetoválás legapróbb rejtelmeiig.

Kozmetikámnak pár évig a Budai Esztétikai Központ magánklinikája adott otthont, elismert orvosok és plasztikai sebészek mellett majd nemrégiben megnyitottam különálló kozmetikai lakás stúdiómat a Kopaszi-gáton épülő BudaPart exkluzív városnegyed részben! 

Ha szépülése ideje alatt relaxálásra, feltöltődésre vágyik látogasson el hozzám, a SkinTherapy szalonba!

Csizmadia Barbara

BÓTA EMESE

KOZMETIKUS, BŐRTERAPEUTA

SKINTHERAPY KOZMETIKAI STÚDIÓ BŐRTERAPEUTA SZAKEMBERE

Bóta Emese vagyok, a SkinTherapy kozmetikai stúdió legújabb kozmetikusa, bőrterapeutája. 

A középiskolát követően a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi karára nyertem felvételt majd végeztem is Államigazgatási szakon. 

 A kozmetika ebben a periódusban keltette fel érdeklődésemet, innen egyenes út vezetett Budapest legelismertebb magániskolájába, a Corvin köz Oktatási- és Vizsgaközpontba, ahol kiemelt, jeles eredménnyel végeztem. 

A képzés ideje alatt, illetve azóta is folyamatosan éhezem az újdonságokra, örömmel veszek részt továbbképzéseken, szakmai napokon és kiállításokon, hogy munkámat ne csak szenvedéllyel, de kellő hozzáértéssel is végezhessem! 

Pályafutásomat a többszörös világdíj nyertes !QMS Medicosmetics orvos-kozmetika referenciaszalonjában kezdtem, ahol volt szerencsém Barbarát is megismerni. Mielőtt belekezdtünk volna a közös munkába, egy másik kiemelkedő kozmetikai cégnél, a Makadémián bővítettem tapasztalataimat. 

 Legfőbb érdeklődési köröm az orvosi hatékonyságú peeling- és anti-aging kezelések, melyekkel azonnali- és látványos eredmények érhetőek el mind a bőrfiatalításban, mind pedig a problémás bőrök helyreállításában egyaránt. Kezeléseink alatt kiváló minőségű, plasztikai sebészek által megalkotott kozmetikumokat használunk! 

Ha egy kellemes környezetben, egy nyugodt órát szeretne eltölteni, keressen bizalommal a SkinTherapy stúdióban!

Bóta Emese